So...Hälsa på nästa sommar?

Dear Miss K

Babe, listen. Åker vi i november så lär vi inte åka till Cali i vilket fall, för då vill man sikta på under ekvatorn, right?
Så, åker vi nästa vår istället så blir det med andra ord nästa sommar i Cali! :-D ...Fast jo, jag skulle såklart också så vilja till Australien, jag menar veerkligen. Men jag känner att det är inte rättvist mot resmålen att ta allting på en gång, om jag inte får ihop pengar till minst (!) en 6 månaders resa. Och det kan bli svårt. Inte för att jag är helt omöjlig att övertala till en hoboresa med typ workingvisa i Aus...!!
Jag vet bara att jag måste till min Abuela i Chile i samband med min nästa resa... Plus att jag vill dessutom väldigt gärna upptäcka hela den Amerikanska kontineneten! Och jag planerar att upptäcka båda världarna (d.v.s. Asien och Aus också) under de närmaste 5 åren, eller så, anywayz....
Jag antar att du får väl fundera på hur du vill göra litegrann... Jag tror att åker jag ensam så åker jag till Chile och läser lite spanska där ett tag, sedan reser jag runt där omkring med rosa bussarna eller något och tar mig upp till LA till sommaren. Guess that would be my plan. Eller nått... Jag vet inte riktigt själv, allting hänger ju på pengar och om jag får ett extrajobb anytime soon... 
Förresten vad pratade du och Mr O om halva natten, jag har ju inte ens frågat!?
Jag tvingade honom att titta igenom alla de första nio avsnitten av The City precis. Ibland är jag bara en så'n girl. Det är lite som man skäms nästan, men helt ärligt talat så känns livet lite roligare om man tar det mesta lite mindre seriöst, om du förstår vad jag menar. Därför älskar jag komersiella pointless, hjärndöda tjejserier, I guess. Och därför är de också så komeriella :). Men tänk nu på mitt förslag, och titta på bilderna igen om du måste!
Later dude...

Miss F

Cali, I miss you!

Dearest Miss F,

I miss Cali too!!!! ÅÅÅh vad najs det vore att sitta på Casa Escobar med en varsin (real) margarita!!
Haha believe me i vanliga fall skulle det inte behövas mycket övertalning. Det är bara dels det att jag inte vill åka på en så lång resa och sen är det dålig timing. Jag skulle behöva åka antingen tidigare eller senare, för jag vill nog gärna börja plugga igen till våren så då kan jag egentligen inte åka. För mig vore det idealiska att åka en månad eller två typ i november i år men det har du väl inte råd med? Kanske inte jag heller för den delen. Eller att åka nästa sommar.
Sen är det det att jag är såååå sugen på Australien och Asien. Syd- och nordamerika och afrika lockar ju också iofs...  Jag tror att jag får fundera lite. Kan ändå inte börja spara några pengar nu med tanke på alla andra mindre resor jag har plaerat för i år....
Nä nu ska jag fortsätta med min Saturday night Scrubs marathon =)

Miss K

Cali, I love you!

Dear Miss K

Dude, jag saknar Californien mycket just nu! Jag vet inte ens varför, fick bara ett infall. Typ att jag måste dit. Jag måste till plastiga, ytliga och lättsamma Californien! Där jag kan sippa på margaritas och lapa sol all day long.
Ok, så...  Angående denna resa vi nämnt. Jag röstar ändå för nästa vår, även om jag börjar bli sjukt sugen på att åka redan nu i sommar (!!). Men, nej. Jag är för fattig. Men alltså i bästa fall till Namibia och SydAfrika först, och Amerika sedan. Eller helt enkelt köra sydamerika, centralamerika och sedan Us cross-over, med start från LA...
Det skulle vara så sjukt roligt, dude. Alltså seriöst! Just say Yay nu!
Fatta vilken awehsome film vi skulle kunna göra! Alltså en riktig flerdelad resefilm!
Komigen, komigen, komigen!



Cape Town (Long Street)


Rio de Janeiro


Santiago, Chile



Cancun, Mexico



Los Angeles, California



Vegas, baby



New Orleans, Louisiana


Miami, Florida



.... Thaaat's right!

Miss F


Dude!

Dearest Miss K

I totally LOVE you! Du gör livet fucking vackert!!

XOXOXOXOXOOXOXOXXOXO

Miss F

Dude...

Dearest Miss F,

I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUU!!!!!
You're my frickin soulmate dude...

Miss K


Hell Nay!



Dearest Miss F,

Haha ja det var nog en Hell Nay! I'm soooo frickin lazy... Har en del planerat i helgen redan och ser fram emot att vara hemma lite också. Haha jag tycker det är askul att vi pratade (pratar?) så! Hinner inte skriva så mycket nu, är på jobbet. Men ser fram emot filmvisningen ikväll!

Miss K


Gamla videocaptures....

Dear Miss K

Ok, jag tar det som att; Hell Nay!

Ha ha, går igenom gamla filmer här hemma. Alltså från filmkameran.
Du & jag, USA 2005:
"Alltså San Diego, alltså trafik e...alltså så jävla fucked...för dom här freewayssen e liksom helt... Typ en lane dit och en lane hit. Det finns ingen logik, I LA var det ju alltså ändå lätt och hitta..."
Vem fan pratar så?! Eller ja, uppenbarligen du och jag för några år sedan. :P

Miss F

Nu jävlar ska panikhelvetet bort I tell you!

Dear Miss K

Jag har precis betalat av alla mina räkningar och nu känner jag för att skjuta mig själv i huvudet. Studentlivet är så jääävla frickin fattigt! Hur i helvete är det tänkt att man ska lyckas med att äta, klä sig och resa jorden runt egentligen?!

När det gäller panik så borde du kanske göra en komma i balans-grej, så att du blir av med skiten en gång för alla!
För mig fungerar alkoholstopp i ett par veckor. Jag vet, man missar en massa sociala events och roligheter. Vilket typ suger. Men man dödar garanterat paniken (!), och så dröjer det skitlänge innan den är tillbaka igen. 
Alltså efter fredag då givetvist. På fredag kan vi ju dessutom dricka rödvin för det är bra för hjärtat, hjärtat.
När jag ändå är inne på detta så kom jag på att tänka på den där träningen som vi pratade om...! Jaa! Vi kan prova SATS på lördag och F&S på söndag! :D ...Japp, jag är lite sådär manisk just nu igen, men jag tänkte att om vi ändå ska komma i balans så kan vi lika gärna pumpa in alla feel-good-ämnen i hjärnan som bara går. ...Såå, yay or nay?!



Miss F

Panik & pruttar

Dearest Miss F,

Har inte drunknat i livsfrågor utan mer bara varit busy i ett par dagar. Igår var det ju afterwork och idag har jag ägnat min lediga kväll åt tvättstugan =) Yeaayy!! Aja, skönt att ha det gjort så man kan koncentrera sig på roligare saker resten av veckan.

Det blev ganska sent igår vilket betyder att den där sneaky bakfylle paniken även gjort sig påmind idag. Eller det var helt ok under dagen men sen när vi satt och åt middag så fick jag en liten attack o blev yr. Blev så uppskrämd att jag nästan tvingade Mr T (Hahahahahaha Mr T?!) stanna hemma fast han hade planer. Insåg dock ganska snabbt att jag måste ju för i helvete kunna ta hand om mig själv och inte behöva förlita mig på andra. Så jag lade mig i sängen och såg på The Hills avsnitt mellan varven i tvättstugan och rätt vad det var så var paniken bortglömd (Nåja nästan i alla fall).

Nu till din stora fråga. Jag kan helt ärligt med handen på hjärtat säga att nej, det gör jag inte. Men alltså 80% Wtf? Känns som en väldigt hög siffra. What about simhallar? Det verkar ju vara rätt vanligt att kissa i poolen. Konstigt nog gör jag inte det heller... jag kissar gärna i havet eller sjön dock.
Haha att ni fortfarande är i smygfis stadiet? Du ska höra mina pruttar i TV soffan! Men det är bra att ni inte rush it because once you get there it's too late to go back! Trust me, vi har försökt.

Nu ska jag återgå till mitt TV tittande. Är hooked on The hills nu....damn american underhållningstv!

Bara att vänja er...

Kära Miss K

Jag saknar svar på mina brev. Har du kanske drunknat i stora livsfrågor och konstaterat att en blogg är trots allt bara ett blogg?

Har egentligen inget att skriva. Sitter här i soffan. Slötittar på teve och försöker smygfisa tyst eftersom att jag fortfarande inte frivilligt fiser högt när Mr O kan höra. Hur många år tar det egentligen innan sådant känns ok egentligen? Herregud, jag fes ju hejvilt när jag var med Kraxet! Mystiskt...

Miss F

Fråga

Dear Miss K

Jag har en fråga till dig: Kissar du i duschen?
Jag läste nämligen på the cover av VeckoRevyn i butiken nyss, att över 80% av tjejer (och killar?)  gör det!  För alltså, jag kan heelt ärligt säga att jag inte gör det, är det kanske någonting fel på mig?! Visst, jag inspekterar mitt bajs på papperet när jag torkat mig, men komigen, det är ju bara normalt.

Miss F


Ah, välkommen till 25-års krisen honey! (...eller den som brukar strike at 25-28)

Dear Miss K

Jag är normal igen! Yayy! Egentligen är det helt sjukt för jag har inte ens nackspärr längre?? Den symtomen var ny! Jag måste ha lidigt av någon typ av sömnbrist och kanske någon typ av näringsbrist, för efter en hemmalagad måltid och en god natts sömn så är jag helt återställd igen. Eller, så har jag blivit gammal och måste från och med nu genomlida två dagars baksmällor efter en helkväll. God... Ett tag funderade jag dock på om det var haschet för två veckor sen. Men det var ju för fan två veckor sen, jag tvivlar på att några bloss skulle sänka mitt GABA värde i hjärnan till den graden.

Ah, trevligt att höra att du nu kommit till det där stadiet då man börjar ifrågasätta meningen med livet. Minns mitt helvete förra vintern med alla dessa frågor. Jag kände att jag behövde förstå döden innan jag kunde gå vidare. Men jag gick ändå vidare och nej, jag förstår fortfarande inte döden. Jag kanske accepterar den lite mer. Äh, det sista var nog ljug. Anywayz, jag har släppt behovet av att förstå livet eller döden just nu för tillfället. Jag konstaterade till slut att meningen med livet är förmodligen individuellt och att det någon gång förr eller senare går upp för en om vad det nu är. Fast ja, vi alla ska ju dö så vad fan spelar det för roll?! Under min allra tungaste period minns jag att jag tänkte att det skulle inte spela någon roll om jag bytte plats med någon av kvinnorna i något urfattigt land i afrika. Eller om jag bytte med någon förlamad person. Vi alla ska ju ändå dö och livet suger i princip ändå. Det är inte förrän nu efteråt som jag liksom inser hur jävla nere man måste vara för att verkligen, på riktigt, känna så. Jag minns också att jag tänkte på saker som att vad är ett skämt värt liksom? Någon säger något, man skrattar... And that moment is gone. Vem fan orkar.
Grejen är att det är ett naturligt behov för oss människor att förstå sammanhang och liksom sortera ut kaos. Jag är dessutom övertygad om att det här är naturens sätt att hetsa oss till att skaffa barn, den biologiska klockan tickar. Fast jag tänker inte gå på den, mother nature, you hear?!

Anywho, du behöver alltså inte komma på svaret nu. Du får försöka lita på att svaret på den frågan kommer när det är dags för det. Ibland kan jag dock avundas religiösa människor. Lucky bastards, dom behöver bara fråga en typ av ledare eller slå upp sån't i en bok och så finns alla svaren där. Badabing-badabong ba... 
På senare tid har jag dock börjat fundera på om meningen, eller kanske min mening, skulle vara den att göra skillnad för någon annan, till det bättre såklart. Det ger mig a good feeling, och det enda vi i slutändan har är good feelings och det som sker här och nu. Så det där med att jag inte förstod meningen med ett skämt, kan jag verkligen inte förstå längre. Humor är fan det bästa som finns i världen.
Så jag avslutar med en Elvis-stripp från elvisthecomic.se :





Ha ha ha... Illustrationen här är kunglig!

Miss F

Vad är meningen med livet?

Dearest Miss F,


Ibland går festerna till sån överdrift att baksmällan känns i flera dagar efteråt. Är det värt det? Kanske inte alla gånger.... Men de flesta =) Jag tvivlar på att du har någon dödlig sjukdom, you're simply hung-over! Och det där med paniken är väl något om då och då kommer tillbaka och gör sig påmind, sen är det väl upp till dig att bestämma hur mycket den ska få påverka ditt liv this time around (vilket inte är det lättaste).


Som jag nämnde tidigare i telefon så har jag nog hamnat i en livskris. Jag har börjat ifrågasätta allt på sistone, och då menar jag allt! Vad är meningen med livet egentligen? Man går till jobbet fem dagar i veckan, när man kommer hem så är man för det mesta helt slut och orkar inte göra mer än glo på tv. Under helgen är man ledig och festar till lite. Jaha? Vad är meningen med det? Ska man hålla på såhär resten av sitt liv? Man blir helt tokig av sådana tankar eftersom man ändå aldrig kommer fram till något. Jag kan givetvis blockera de här tankarna och försöka sluta tänka på det...vilket kanske är lika bra för jag tror att det är svårt att komma fram till något. Ibland avundas jag människor som tar lätt på livet och aldrig reflekterar över meningen med något ...


Att skriva utan hämningar känns omöjligt... vet inte varför egentligen, inget vet ju vilka vi är! But still... det kanske dröjer några inlägg innan jag börjar blogga om hemorrojder  =P

Miss K


Öhh... dagen efter, igen?

Bäste Miss K

Jag mår fortfarande som crap. Antingen har jag en 2-dagars bakfylla som jag jobbar på eller så har jag en dödlig sjukdom av något slag. Jag har sovit oroligt under hela natten och haft mardrömmar. Vad fan är det här?! Känner att jag befinner mig in a panic-zone. Orolig mage, diarree och allt det där roliga som hör till. Dessutom har jag fått nackspärr. Jag hoppas att jag är helt återställd imorgon för jag pallar inte med crap som det här.
Tror jag hoppar öl på torsdag...

Miss F

Bakispanik sucks fart

Kära Miss K

Jepp, har också drabbats av bakispanik idag. Jag hatar det. Jag ska sluta bli så jävla full. Det hela blev inte bättre av att Elsa mer eller mindre tvingade mig att gå på bio idag. Nej, nu ljög jag. Jag kvittrade om att det inte spelade någon roll för mig om vi gick eller inte. Jag ville inte avslöja att jag var fruktansvärt bakfull, hon skulle ju kunna tro att jag inte var hälsosam och ansvarsfull. Eller nått. Ja och så dessutom hade hon två gratisbiljetter som var tvugna att användas idag...
Vi såg filmen Mammut som mer eller mindre handlar om livets mening. Yeahh... Made me go a little bananaz ett tag. Kan ju tilläggas att det inte direkt var någon feel-good-movie. (Fast otroligt bra!)
Hittade visserligen ett nytt trick när paniken började krypa fram. Jag tänkte på Afrika. Då blev jag lugn igen. :)

Jag tycker att det känns fruktansvärt svårt att skriva helt utan hämningar. Tycker inte du?

Miss F


Dagen efter 2

Dearest miss F,


Ja det var verkligen galet igår kväll, vet inte vad det beror på att det nuförtiden spårar när vi bestämmer oss för att träffas och dricka lite vin. Men det var en sån där härligt spontan kväll! And yes, dansa och freaka klockan fyra på morgonen och försöka hitta tillbaka till våra hippie roots är något som händer relativt ofta nu för tiden. Hysteriskt roliga eller patetiska? I vote for hysteriskt roliga!

Haha skrattar över din jämförelse av en rödvinsmun och ett rövhål, tror att jag drog samma parallell imorse när jag släpade upp mig ur er soffa och såg mig själv i spegeln...


Idag har jag spenderat mesta av min dag i sängen. Blir så otroligt bakfull nu för tiden. Sen kommer panik sidan av min personlighet fram när jag är bakfull också. Man är så svag och sårbar på något sätt, tänker mer över stuff. Men nu känner jag mig ganska återställd, sömn är så viktigt!


Så var helgen över redan. Tillbaka till vardagen imorgon. Ser dock redan fram emot nästa fredag!


Miss K


Dagen efter

Kära Miss K

Det blev lite galet igår. Igen. Varför all denna vin? Och sprit? Jag minns att vi dansade i vardagsrummet klockan 4 på morgonen, några av oss sov då. Men inte du och jag. Vi sa att vi älskade varandra och blev hysteriska varje gång som vi kom på att vi skulle till Peace and Love. Jag kan inte bestämma mig om jag nu idag tycker att vi är hysteriskt roliga eller lite patetiska nästan. Nej, vi är hysteriskt roliga! Jag undrar vad klockan var innan jag spydde. Jag minns att jag spydde rött och konstaterade att "det här är inte bra!". Sedan kom jag på att jag druckit nästan en flaska rödvin och la ihop ett och ett. Man får ju inte vara dum.

När jag såg mig själv i spegeln i morse såg jag mitt dagen efter litervis med rödvins- själv. Det är som att hela jag får en svag ton av de röda från rödvinet. Mina ögonvitor är lite sammetsröda, precis som min hy. Det äckligaste är dock läpparna och den där klassiska rödvinsranden som bildas. Det ser ut som att man bokstavligt talat sugit på flaskan. Nej, det är ingen kul att vakna och upptäcka munnen förvandlats till ett rövhål. Men när man har duschat och städat bort alla flaskor och glas, Då känner man sig som vanligt igen. Det gäller bara att polera fram den där fräscha ytan igen.

Imorgon är det ju måndag igen vilket innebär att man, eller åtminstone jag, tänkte fortsätta på mitt hälsoliv igen. Morgonträning, mycket grönsaker och inget socker eller e-nummer för hela slanten ska det bli. Jajjemensan. När jag säger Jajjemensan vill jag att du föreställer dig mig göra en knut med högerhanden och ta upp den till brösthöjd för att sedan göra en liten uppsving med den inåt mot kroppen. Föreställ dig också att jag är klädd i svettband och tighta träningskläder i turkost och svart. Gör det nu. Jajjemensan.
 
Miss F

Tar Inläggsoskulden!

Yo Miss K!

Nu har jag öppnat denna blogg. Jag tänker inte ta cred för allting dock, det var ju du som kom på denna brilljanta idé sist som vi pimplade rödvin. Om jag nu inte minns fel. Jag blev löjligt full på 4 glas. Säkert nått egenbryggt på det där stället.
Anywho... Nu måste jag gå ifrån datorn.

Miss F

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0